Lokakuussa jälleen vastaanotto Hoitolakeskus Layassa

Kesän tauon jälkeen Annan luontaishoidot palvelee jälleen asiakkaitaan myös Hoitolakeskus Layassa Laihian kesustassa. Hoitoaikoja voi soittaa ja kysellä kuten normaalisti, Annan luontaishoitojen numerosta 0400 920756. Hoitopäivät Layassa ovat yleensä perjantaisin, 21.10. lukuunottamatta. Layassa hoitohuone on yläkerrassa. Parturi-Kampaaja Heidi kyllä neuvoo tarkemmin kun astut sisään hoitolan ovesta. Hoitolakeskus Layassa on mainiot tilat erilaisia ryhmiä silmällä pitäen. Saunaosastosta löytyy mm. tavallinen-, ja infrapunasauna sekä uima-allas. Jos tiedossasi on työpaikan TyKy päivä tai illanvietto, tai vaikka syntymäpäivien vietto, kannattaa kysyä Layan mukavia tiloja vuokralle ohjelmapalvelujen kera. Räätälöimme mielellämme juuri teidän ryhmällenne sopivan ohjelman.